Köylere hizmet götürme birliği son meclis toplantısı yapıldı

Kırkağaç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2013 yılı dönem sonu son Birlik Meclis toplantısı Kaymakam Ali Sırmalı başkanlığında yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2013 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köylere hizmet götürme birliği son meclis toplantısı yapıldı

Kırkağaç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2013 yılı dönem sonu son Birlik Meclis toplantısı Kaymakam Ali Sırmalı başkanlığında yapıldı.

Meclis toplantısına Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Sekreteri Mustafa Tıpırtın, İl Genel Meclis üyeleri Fikret Sarıbenli, İsmail Yılmaz, Ramis Işık, Özcan Ergin ve Birliğe üye köy muhtarları katıldı. Toplantının açılış konuşması Birlik Başkanı Kaymakam Ali Sırmalı tarafından yapıldı. Köylerde yapılan çalışmalarla köylerin birçok sorununun çözüldüğünü belirten Sırmalı, "2013 yılında da İlçemize bağlı köylerin sorunlarını tespit ederek çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz çevre düzenlemeleri, yol ve içme suyu çalışmaları,çok amaçlı salonlarla artık şehirde ne varsa köylerimizde de oldu. Önümüzdeki günlerde KÖYDES 2013 yılı Ek ödeneği ile satın alınacak parke taşı ile yine köylerimize parke taşı dağıtmaya devam edeceğiz"dedi. Kaymakam Ali Sırmalı ayrıca Çok Amaçlı Salonu olmayan köy kalmayacak her köyü salon yapmak üzere muhtarlara gerekli yardımı yapacağız diye konuştu.

Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2014 Yılı tahmini Gelir ve Gider Bütçesi Birlik Genel Sekreteri Mustafa Tıpırtın tarafından okunarak meclis genel kurulunca oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından 2013 yılı çalışma programı okunarak kabul edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber